Stichting Dunya Nederland

Image

Stichting Dunya Nederland

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUR ADIPISCING ELIT. PELLENTESQUE PRETIUM, NISI UT VOLUTPAT MOLLIS.


Voor Stichting Dunya Nederland hebben wij een nieuw fris logo gemaakt. Hierbij was het belangrijk om het idee achter de Stichting goed te laten overkomen in het logo. De stichting organiseert o.a. activiteiten voor ouderen en doet dit uiterst zorgzaam. Denk hierbij o.a. aan het rond brengen van kerstbroden tijdens kerst, middagen waarbij jongeren de ouderen gezelschap houden of gewoon een gezellige Cook out.

Het idee achter de Stichting is het zorgen voor ouderen. Niet alleen moest dit idee naar voren komen in het logo, het was ook van belang dat het logo in een nieuw fris jasje werd gestoken. Een van de eisen hierbij was dat de wereldbol uit het oude logo terug kwam in het nieuwe logo. Daarnaast moest het logo herkenbaar zijn van afstand en makkelijk te drukken zijn op eventuele kleding en andere materialen. We hebben daarom gekozen om het logo te beperken tot twee kleuren zodat dit makkelijker te drukken is. Daarnaast is het met een “flat design” makkelijk voor de Stichting om dit op eventuele toekomstige flyers en posters te plaatsen.

Wij hebben tijdens de concept fase gekozen voor twee handen die een wereldbol ophouden. Hiermee brengen we het zorgzame gevoel over dat de stichting wilt uitstralen. Daarnaast hebben wij voor blauw en rood gekozen om de Nederlandse vlag te imiteren, zodat het duidelijk word dat het om de Nederlandse versie van de stichting gaat.

Na de goedkeuring van de stichting en het aanpassen van de kleuren ziet u hiernaast het geleverde product. Het logo werd geleverd in verschillende formaten en bestandsvormen.